6 tips om extra lang te genieten van jouw Montar kleding

Extra lang plezier hebben van jouw Montar kleding? Dan hebben wij 6 tips!

 1. Was je kleding niet te heet.
 2. Gebruik geen droger en wasverzachter
  Stop je Montar kleding nooit in de droger en gebruik geen wasverzachter. Natuurlijk ruikt wasverzachter heerlijk, maar wist je dat wasverzachter de elasticiteit van de stof aan kan tasten? Ook kan het je kleding harder laten slijten. Dat geldt ook voor bijvoorbeeld de siliconen op jouw Montar rijbroek!
 3. Was je kleding binnenstebuiten en de kwetsbare items in een waszak
  Door de kleding binnenstebuiten te wassen verminder je slijtage en beschadiging aan jouw kleding. Zeker kleding met speciale stiksels, pailletten en steentjes (en andere applicaties) is binnenstebuiten wassen een must.
 4.  Hang je witte rijkleding buiten op
  De zon bleekt je wasgoed lichtjes. Wel even goed opletten of de waslijn schoon is, anders kun je weer opnieuw beginnen met wassen 😉
 5. Knip het labeltje met hierop de wasvoorschriften vermeld niet uit jouw kleding
  Zo weet je altijd welk wasvoorschrift Montar meegeeft t.b.v. het reinigen van jouw kleding.
 6.  Voorkom zweetplekken en geurtjes met okselpads
  Je kunt zweetplekken en vervelende geurtjes voorkomen door okselpads in bijvoorbeeld je jasje te plaatsen. Deze pads kun je bij de meeste drogisterijen krijgen voor een paar euro en ze zijn super makkelijk aan te brengen.