Bucas Green Line Turnout

Top 5 dekens voor het voorjaar

Nu de winter plaats heeft gemaakt voor de lente is het tijd voor een dekenwissel. Vanwege het wisselvallige weer, kan het lastig zijn om bepalen welke deken geschikt is voor dit weer. Om je op weg te helpen, zetten we vijf voorjaarsdekens op een rijtje.

Power Turnout Light
Met de Power Turnout heb je een alles-in-1 deken. Gemaakt van de oersterke ballstic nylon, is waterproof en ademend. Door de Stay- Dry voering wordt het vocht razendsnel opgenomen zodat je paard altijd droog onder de deken staat. De zilveren kleur weerkaatst warmte en houdt warmte vast, hierdoor is de deken geschikt voor zowel warme als koudere temperaturen.

Power Turnout Light, het beste te gebruiken tussen -5 en +16. Verkrijgbaar in maat 115 t/m 170 in classic cut, big neck, high neck.

 

Bucas Power Turnout

 

Freedom Turnout Light

De buitenkant van deze deken is gemaakt van 600 denier rip stop. De binnenkant is voorzien van een zijdezachte voering. Daarnaast is de deken waterproof en ademend. Het leuke van deze deken is dat er in het voor- en najaar altijd twee nieuwe kleuren uitgebracht worden! Daarnaast is de deken ook te verkrijgen in de standaard kleur blauw. 

Freedom Turnout Light, het beste te gebruiken tussen de +8 en +14. Verkrijgbaar in maat 85 t/m 165 in classic cut en high neck.

 

Bucas Freedom Turnout Navy

Green-Line Turnout 100 gram

Deze bijzondere deken is volledige gemaakt van gerecyclede materialen zoals o.a. de buitenkant, isolatie, sluitingen en banden. De stof aan de buitenkant is gemaakt van 600 denier rip stop stof. De deken is waterproof en ademend. De binnenkant is voorzien van een zijdezachte voering.

Green-Line Turnout  100 gr, het beste te gebruiken tussen de -1 en +11.Verkrijgbaar in maat 115 t/m 165 in classic cut.

Bucas Green Line Turnout

Therapy Light 

Naast de gewone Therapy deken heb je ook de Therapy Light variant. De Light is geschikt voor de warmere maanden. De zijkanten van de deken zijn gemaakt van een mesh stof dat zorgt voor voldoende luchtcirculatie. De bovenkant van de deken is voorzien van speciaal materiaal waarbij magneetvelden in het lichaam worden vastgehouden. De bloedcirculatie en zuurstoftoevoer wordt verbeterd. Afvalstoffen worden sneller afgevoerd waardoor blessures kunnen worden voorkomen. Daardoor is het paard niet alleen soepeler maar ook meer ontspannen. 

Therapy Light, het beste om te gebruiken wanneer je andere Therapy deken te warm is. Verkrijgbaar in maat 115 t/m 165 in classic cut.

Bucas Therapy Mesh Cooler

Sweet Itch 

Deze Sweet Itch is vooral fijn voor paarden die last hebben van zomereczeem. Door de fijnmazige stof worden (kleine) mugjes en vliegen geweerd. Daarnaast heeft het een extra lange hals, een staartflap en een elastische buikflap voor het bedekken van de probleemgebieden. Als het buiten nog te koud is, kun je een regendeken met hals en staartflap gebruiken.

Sweet Itch, het beste te gebruiken rond de 15 graden. Verkrijgbaar in maat 85 t/m 165 in classic cut.

Bucas Sweet Itch Silver